Hvilke spørsmål man bør stille på første date og andre innsikter!

Et av mine nye yndlingsnettsteder om dagen er definitivt OkTrends, statistikkbloggen til en stor internettdatingside fra USA, OkCupid. Beskjedent nok kaller de seg «The best dating site on Earth», og de har 7 millioner aktive medlemmer.

Fra alle disse medlemmene får de en god del statistikk angående holdninger, meninger og dating, og genialt nok bruker de denne til å avsløre diverse mønstre i befolkningen når det gjelder alt fra populariteten av kløft i profilbilder, til etnisk tilhørighet, seksuell legning og religion på datingmarkedet (visste du for eksempel at folk som har iPhone har høyere antall seksualpartnere enn andre?). Selvsagt er det ikke spesielt vitenskapelig, men moro er det allikevel, og jeg tror nok ihvertfall noe av det de kommer fram til stemmer ganske godt overens med virkeligheten.

En artikkel jeg syntes var spesielt fantastisk gjaldt hvilke spørsmål man bør stille på første date. Spørsmål man har på en første date bør fortelle deg noe interessant om personen, men de bør helst ikke være så personlige at du skremmer dette nye menneske bort med en gang. Derfor har geniene bak OkTrends funnet ut at dersom du vil vite om det er sannsynlig at det blir noe på deg etter daten, så må du spørre om vedkommende liker øl. Hvorfor? Fordi kvinner og menn som liker smaken av øl oftere har sex etter første date enn resten av befolkningen!

I tillegg kan det være fint å vite at det er store sannsynligheter for at han eller hun du har funnet  på en nettdatingside sannsynligvis er omtrent 5 cm lavere, og de tjener ca. 20% mindre enn det profilen deres oppgir. Dessuten kan det lønne seg å fremheve de sidene ved seg selv som man helst forsøker å skjule!

I ❤ statistikk!

Posted on mars 19, 2011, in 1 and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar