Hva tenker du på når du sitter på bussen?

I de gamle dager, da Ferox fortsatt var urørt og ukysset.. vel… jomfru ihvertfall, så lurte jeg veldig på hvordan det var å ikke være det. Gjorde ikke vi alle?

Vel, jeg husker spesielt at når jeg satt på bussen så pleide jeg å se meg rundt på alle menneskene rundt meg som var eldre enn meg. Og jeg pleide å lure på hva de satt og tenkte på. Jeg forestilte meg at alle satt rundt meg og tenkte på hvordan det var å ha sex og hvordan det var sist gang de gjorde det eller den første gangen de hadde gjort det. Kanskje fantaserte de om neste gang? Jeg var grusomt nysgjerrig og kunne ikke se for meg at de kunne tenke på noe annet.

Jeg fortalte etterhvert meg selv at det var latterlig, disse menneskene satt ikke bare på bussen og fantaserte hele tiden om forrige gang de hadde sex.

Først nå, mange år senere, kom jeg på dette da jeg satt på t-banen her om dagen og våknet med et rykk fra en spesielt heftig fantasi. Tror nok ikke jeg tok så fryktelig feil, jeg..

I de gamle dager, da Ferox fortsatt var urørt og ukysset.. vel… jomfru ihvertfall, så lurte jeg veldig på hvordan det var å ikke være det. Gjorde ikke vi alle?
Reklamer

Posted on april 13, 2011, in 1. Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: