Kan man forvente å være førsteprioriteten?

Jeg liker at han har noe han brenner for, en lidenskap. Jeg elsker å ha lidenskapelige mennesker rundt meg, de er alltid mest interessante og inspirerende.

Og jeg trodde aldri at det ville oppstå en situasjon hvor jeg ville komme i noen form for konkurranse med dette, tvert imot så så jeg på dette som et område hvor jeg kunne hjelpe og støtte og delta til en viss grad.

Men nå blir det mer og mer klart at det er vanskelig. Jeg tror han sliter med tidsfordelingen og prioriteringen, og jeg vet ikke hvordan det skal gå. Jeg har alltid tenkt at lidenskapen hans må gå først, uten den så er han for det første ikke den samme mannen jeg er så glad i, men i tillegg så tror jeg han trenger det for å være lykkelig. Og jeg tror ikke han hadde klart å stoppe uansett, det er så viktig for ham.

Allikevel var det litt av et slag i ansiktet da jeg innså at jeg ikke prioriteres. Jeg hadde ikke tenkt så mye over det, men når jeg sier at han setter dette over meg så sier han ikke noe imot det. Og jeg ble litt overrasket over at jeg ble så overrasket. Jeg visste det jo egentlig, men det er veldig annerledes å høre det bli sagt høyt.

Reklamer

Posted on august 5, 2011, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: